Hjælp til Nødlidende Virksomheder

Kriseramt virksomhed - frivillige gældsordninger og rekonstruktion i praksis - herunder de forhold som revisorer og rådgivere skal være opmærksomme på i processen herunder udenretlige rekonstruktioner samt grundlæggende rekonstruktions- og akkordmodeller samt regler om indenretlig rekonstruktionsbehandling.

Tidspunkt: 01-11-2022 kl. 08.30 - 16.30
Sted: Scandic Odense
Underviser(e): Thorbjørn Helmo Madsen TaxMaster og Advokat (H) Andreas Kærsgaard Mylin
Max. deltagerantal: 70 (69 ledige pladser)
Pris medlemmer / andre: 1.800,00 / 3.600,00

Formålet med dette kursus er at give såvel revisor og andre rådgivere, en systematisk og praktisk gennemgang af de forhold der skal være fokus på ved rådgivning til kriseramte virksomheder herunder frivillige gældsordninger samt en grundlæggende forståelse af regler og proces for rekonstruktion/konkurs mv Følgende udvalgte hovedemner vil blive berørt, og set i lyset af de regler, der i det væsentlige regulerer området og med særlig vægt på en praktisk anvendelse i en bank og/eller for revisor.

Tilmelding


Tilmelding Vælg tilmelding afhængigt af, om du er medlem af FDR eller ej. FDR medlemmer

Vi vil fremover benytte den angivne mail-adresse til at sende kursusindbydelser på. Hvis du ikke ønsker at modtage kursusindbydelser fra os fremadrettet, skal du blot meddele os dette via mail-adressen: fdr@fdr.dk.